Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Medoliva Plus

medoliva img product

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το προϊόν μας, με την εμπορική επωνυμία MEDOLIVA PLUS, παράγεται σύμφωνα με μία διαδικασία, που αναπτύχθηκε από το τμήμα Έρευνας και ανάπτυξης της POLYHEALTH.

Η διαδικασία παραγωγής δεν χρησιμοποιεί καθόλου οργανικούς διαλύτες ή άλλα επικίνδυνα υλικά αλλά μόνον υπέρ καθαρό πόσιμο νερό και εφαρμόζει μία φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία, έχοντας υιοθετήσει την οδηγία της ΕΕ που αφορά στην Αρχή της Ολικής Αξιοποίησης (Principle of Total Discharge).

Το προϊόν με τεχνολογία λυοφιλίωσης μετατρέπεται σε σκόνη, η οποία είναι σταθερή και ασφαλής χωρίς ανάγκη οποιασδήποτε προσθήκης συντηρητικού.

Επιπλέον, μια μοναδική τεχνική Ortal εφαρμόζεται κατά τη παρασκευή του προϊόντος MEDOLIVA PLUS που επιτυγχάνει την μείωση του μεγέθους των διαλυτών στερεών σε «Μικρό-μεγέθη», έτσι εγγυάται υψηλή αντιοξειδωτική δράση και βελτιωμένη λειτουργικότητα, βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων Μικροτεχνολογίας.

Το προϊόν έχει εφαρμογή στα τρόφιμα και καλλυντικά αντικαθιστώντας τα χημικά συνθέτικα συντηρητικά.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος συνοψίζονται παρακάτω:

 

 

ΦΥΣΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΕΛΙΑΣ.

Το MEDOLIVA PLUS είναι ένα φυσικό εκχύλισμα ελιάς και εσπεριδοειδών / χυμό φρούτων λεμονιού ενθυλακωμένο σε μαλτοδεξτρίνη ή άλλο παρόμοιο φορέα ενθυλάκωσης food-grade, μέσω κρυογονικής . Για την εκχύλιση και ξήρανση του, χρησιμοποιείται μόνο καθαρό νερό γι’ αυτό και είναι ένα εντελώς πράσινο προϊόν χωρίς χρήση χημικών διαλυτών με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η βέλτιστη βιολειτουργικότητα και υψηλή αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση του. Το προϊόν περιέχει υδροξυτυροσόλη, τυροσόλη, καφεϊκό οξύ, π-κουμαρικό οξύ, ανθοκυάνες, κατεχίνες φυσικούς αντιοξειδωτικούς πολυσακχαρίτες ελαιόκαρπου και πολυσακχαρίτες εσπεριδοειδών / λεμόνι. Η μικρό-ενθυλάκωση του προϊόντος με λυοφιλίωση παρέχει βελτίωση στη γεύση και στο χρώμα, αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, και βαθμιαία απελευθέρωση των πολυφαινολών.

Φυσικοχημικά Χαρακτηριστικά:

Εμφάνιση Μπεζ σκόνη
Οσμή (ενθυλακωμένο προϊόν) Πολύ ελαφριά οσμή ελιάς
Γεύση (ενθυλακωμένο προϊόν) Ελαφρώς πικρή
Πυκνότητα ≈500 g/l
Διαλυτότητα σε νερό 20°C Άμεσα διαλυτό
pH (σε διάλυμα 10% κ.β νερό) 3,5±0,1
Αντιοξειδωτική δύναμη (μέθοδος DPPH IC50) ≤400 ppm

Χημική Σύσταση:

Εκχύλισμα φρούτου ελιάς, εκχύλισμα εσπεριδοειδών, μαλτοδεξτρίνη (DE 18).

 

 

 

Εφαρμογές: MEDOLIVA PLUS (μάθετε περισσότερα..)

FaLang translation system by Faboba