Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Medoliva Εφαρμογές

polyhealth-img-sausage-2

1η Εφαρμογή-Δράση

Ζυμούμενα αλλαντικά (Σαλάμια αέρος)

Η προσθήκη του MEDOLIVA βελτιώνει την ζύμωση και την παραγωγή αρώματος και γεύσης ενισχύοντας την ανάπτυξη της καλλιέργειας εκκίνησης, αναστέλλει την ανάπτυξη παθογόνων ή αλλοιογόνων μικροοργανισμών και λειτουργεί ως φυσικό συντηρητικό και αντιοξειδωτικό που επιπλέον προστατεύει από την τάγγιση του λίπους και την οξείδωση του χρώματος, με αποτέλεσμα την παραγωγή ζυμούμενων αλλαντικών χωρίς συντηρητικά.


polyhealth img efarmogi 3

2η Εφαρμογή-Δράση

Γαλακτοκομικά

Παραγωγή Ευρωπαϊκού τύπου γιαούρτης και επιδορπίων γιαούρτης

Η προσθήκη του MEDOLIVA επιταχύνει την οξίνιση, συντομεύει τον χρόνο ζύμωσης και πήξης, βελτιώνοντας ταυτόχρονα το ιξώδες, τη συνεκτικότητα αλλά και τη γεύση και τη συντηρητικότητα του προϊόντος.

Παραγωγή ξυνογάλακτος και κεφίρ.

Με την προσθήκη του MEDOLIVA επιταχχγάνεται η οξίνιση περιορίζοντας την παραγωγή αλκοόλης, συντομεύεται ο χρόνος ζύμωσης βελτιώνοντας ταυτόχρονα το ιξώδες, την συνεκτικότητα αλλά και την γεύση και την συντηρητικότητα του προϊόντος.


polyhealth img efarmogi 3

3η Εφαρμογή-Δράση

Παραγωγή μαργαρίνης

Η προσθήκη του MEDOLIVA βελτιώνει την συντηρητικότητα του προϊόντος αναστέλλοντας την οξείδωση του λίπους και του χρώματος, και λειτουργώντας ως φυσικό αντιοξειδωτικό αναπληρώνει τα συνθετικά αντιοξειδωτικά πρόσθετα βελτιώνοντας ταυτόχρονα την γεύση του προϊόντος

Τέλος η τεχνολογική σημασία του διεγερτικού αποτελέσματος των πολυφαινόλων της ελιάς που περιέχονται στο προϊόν MEDOLIVA®, στα πιο σημαντικά (για τη βιομηχανία τροφίμων) μέλη της οικογένειας των βακτηρίων γαλακτικού οξέος, καθώς επίσης και η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση το καθιστά ικανό να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά προϊόντα τροφίμων για την βελτίωση του χρώματος, της εμφάνισης και της γεύσης τους με ταυτόχρονη συμβολή στην ασφάλεια τους.


polyhealth img efarmogi 3

4η Εφαρμογή-Δράση

Συμπληρώματα διατροφής

Το προιόν MEDOLIVA περιέχει τα προερχόμενα από τον καρπό της ελιάς ισχυρά ενεργά αντιοξειδωτικά υδροξυτυροσόλη, τυροσόλη, καφεϊκό οξύ p-κουμαρικό οξύ κ.λπ., και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα διατροφής, με σκοπό την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης του καταναλωτή.

Η πολυφαινόλη προσομοιώνει τη μεσογειακή διατροφή και περιέχει 60 φορές την ποσότητα των αντιοξειδωτικών ισοδύναμου όγκου έξτρα παρθένου ελαιολάδου, με πολύ λιγότερες θερμίδες. Τα συμπληρώματα διατροφής με βάση την πολυφαινόλη του καρπού της ελιάς συμβάλουν σε μια υγιή ζωή για πολλά άτομα σε όλο τον κόσμο.

FaLang translation system by Faboba