Εκτύπωση αυτής της σελίδας

R & D

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ POLYHEΑLTH

H εταιρεία από την ίδρυση της βασίζεται στην υιοθέτηση καινοτόμου στρατηγικής όσον αφορά την ανάπτυξη της η οποία έχει δύο πυλώνες :

  • α) τις επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και
  • β) σε ένα εσωτερικό Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει επιστημονικό προσωπικό υψηλών προσόντων και δέσμευση στην εσωτερική ανάπτυξη νέων προϊόντων και εφαρμογών και στην συνεχή ενημέρωση όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες στο χώρο των φυσικών προϊόντων, αντιοξειδωτικών και αντι-μικροβιακών.

Το Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης ολοκλήρωσε την υψηλή τεχνογνωσία, που αφορά τα προϊόντα της POLYHEALTH αποτελώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας.  Σε συνεχή βάση το Τμήμα τρέχει ερευνητικά προγράμματα για ανάπτυξη νέων προϊόντων.  Προωθεί συνεργασίες με ακαδημαϊκούς φορείς έρευνας για συνδυαστική ανάπτυξη προϊόντων και εφαρμογών. Παρέχει σχετικά συμβόλαια έρευνας και εξασφαλίζει τεχνογνωσία αιχμής για την εταιρεία με αντίστοιχο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προστιθέμενη αξία.

Το τμήμα αυτό επίσης υποστηρίζει με τις εισηγήσεις του, την τεχνολογική ανάπτυξη της εταιρείας αλλά και εφαρμογές υπεργολαβίας για πελάτες (contract manufacturing), βάσει συμβολαίου για την παραγωγή των προϊόντων τους.

FaLang translation system by Faboba