Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Polyhealth

elliniko elaiolado

 

Η PolyHealth είναι μία καινοτόμος εταιρεία παραγωγής φυτικών προϊόντων υψηλής βιοδραστικής αξίας.

Εκμεταλλευομένη την σύγχρονη τεχνολογία, εφαρμόζοντας κατοχυρωμένες τεχνολογίες και χρησιμοποιώντας φυτικές πρώτες ύλες χωρίς οργανικούς διαλύτες, έχει εισέλθει στο χώρο της παραγωγής φυσικών φυτοχημικών προϊόντων.

Παράγει ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό από τον καρπό της ελιάς το οποίο είναι πολύ πλούσιο σε πολυφαινόλες και ιδιαίτερα σε υδροξυτυροσόλη. Γνωστό, φυσικό αντιοξειδωτικό, με πολλές εφαρμογές, όπως ως φυσικό αντιοξειδωτικό σε τρόφιμα, για την παραγωγή των βιοδραστικών τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής, και ως πρώτη ύλη για καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Και η καινοτομία δε σταματάει εκεί, μετά από αρκετά χρόνια έρευνας κατάφερε να αντικαταστήσει τα χημικά συντηρητικά από τα τρόφιμα με ένα 100% φυτικό προιόν, δίνοντας στον καταναλωτή προιόντα καθαρής ετικέτας.

Ο μηχανολογικός της εξοπλισμός επίσης δίνει την ευκαιρία και σε άλλους με την παροχή υπηρεσίας να παράγουν τα δικά τους φυτικά προιόντα κάνοντας τα από υγρά σε στερεά και συγκεκριμένα μετατρέποντας τα σε σκόνη, με τη μέθοδο της λυοφιλίωσης.

FaLang translation system by Faboba